Veneiden huolto ja talvisäilytys

Ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat

Moottori- ja venehuolto sekä varaosat Lappeenrannassa

Olemme moottoreiden ja veneiden huoltoon sekä korjaamiseen erikoistunut osaaja. Meillä on alueellamme vahva, kymmenien vuosien kokemus veneisiin liittyvistä korjaus- ja huoltotöistä. Palvelemme paikan päällä Lappeenrannassa. Nouto ja toimitukset hoituvat joustavasti Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueilta. Me nostamme vesiltä, huollamme ja tarjoamme talvisäilytyksen Lappeenrannassa. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja pyydä tarjous vaivattomasti tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Toimitamme ja asennamme alkuperäiset varaosat Mercury, MerCruiser, Honda, Suzuki ja Tohatsu -moottoreihin, tarvikevaraosat yleisimpiin merkkeihin, sekä vaihto-osat moottoreihin ja vetolaitteisiin. Meiltä myös lisävarusteet asennettuna, kuten keula- ja peräpotkurit, trimmitasot, ohjausjärjestelmät ja maasähköjärjestelmät.

Huolto- ja korjauspalvelut

Ammattitaitoinen huoltomme palvelee kaikissa veneiden tai moottorien huoltotarpeissa. Huollamme ja korjaamme perämoottorit, sisäperämoottorit, sisämoottorit, vaihteistot, venetekniikka (esim. ohjaus-, vesi-, septi- ja lämmitysjärjestelmät sekä maasähkö ja vene-elektroniikka), polttoaine- ja suodatinjärjestelmät, veneen rungot ja rakenteet

Potkurit

Apunasi kaikissa potkurivalinnoissa vankalla tietämyksellä ja ammattitaidolla! Meiltä löydät laajasta valikoimasta potkurit eri venetyypeille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme myös potkureiden korjaustyöt (esim. keskiön vaihto).

LineDeck lisää käyttömukavuutta ja näyttävyyttä

Uudenlainen ja helppo tapa lisätä veneesi, asuntovaunusi tai esimerkiksi parvekkeesi käyttömukavuutta ja näyttävyyttä. LineDeck on tarrapohjainen matto, joka luo miellyttävän pinnan, hylkii vettä ja likaa, on UV-suojattu ja pitävä myös märkänä. Tarjoamme myös vaivattoman asennuspalvelun.

Muut palvelut

Täyden palvelun talona olemme apunasi monipuolisesti eri tarpeissa. Palveluihimme kuuluvat vahinkotapauksissa kustannusarviot vakuutusyhtiöille, katsastettavien rakenteiden ja varusteiden tarkastus, dynamometritestaukset: perämoottorit ja sisäperämoottorit vetolaittein.

Veneen talvisäilytys sekä laajat lisäpalvelut

Luotettava ja vaivaton veneiden talvisäilytyspalvelu Lappeenrannassa. Voit tuoda veneesi pelkkään säilytykseen tai voimme hoitaa kaiken puolestasi. Palveluihimme kuuluvat veneen nosto ja lasku, pesu, vahaus, kiillotus ja putsaus, perä-, sisäperä- ja sisämoottoreiden talvihuolto, sammuttimien tarkastus.

Haluatko lisätietoja? Olemme vastanneet useimpiin kysymyksiin veneen talvisäilytyksestä.

Haluatko lisätietoja? Kysy oheisella lomakkeella!

Haluatko lisätietoja veneiden korjauksesta tai talvisäilytyksestä? Soita 050 4640064

Palvelua ympäri Kaakkois-Suomen

Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa. Toimitamme ja asennamme laiturit Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla. Toimialueeseemme kuuluu Hamina ympäristöineen, Virolahti ympäristöineen, Miehikkälä, Kouvola ympäristöineen, Mäntyharju, Mikkeli ympäristöineen, Puumala, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari. Venepalveluissa palvelemme Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella.

Etelä-Karjala Kymenlaakso Etelä-Savo