Moottoreiden- ja veneiden huolto, korjaus ja talvisäilytys – Lappeenranta

Ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat

Moottori- ja venehuolto sekä korjaus Lappeenrannassa, Moreenikatu 2

Olemme moottoreiden ja veneiden huoltoon sekä korjaamiseen erikoistunut osaaja. Olemme myös valtuutettu merkkihuolto Mercury, MerCruiser, Honda marine, Suzuki ja Tohatsu venemoottoreille. Meillä on alueellamme vahva, kymmenien vuosien kokemus veneisiin liittyvistä korjaus- ja huoltotöistä. Palvelemme paikan päällä Lappeenrannassa. Nouto ja toimitukset hoituvat joustavasti Etelä-Karjalan alueella. Me nostamme vesiltä, huollamme ja tarjoamme talvisäilytyksen Lappeenrannassa. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja pyydä tarjous vaivattomasti tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Asennamme alkuperäiset varaosat Mercury, MerCruiser, Honda marine, Suzuki ja Tohatsu -moottoreihin, tarvikevaraosat yleisimpiin merkkeihin, sekä vaihto-osat moottoreihin ja vetolaitteisiin. Meiltä myös lisävarusteet asennettuna, kuten keula- ja peräpotkurit, trimmitasot, ohjausjärjestelmät ja maasähköjärjestelmät.

Huolto- ja korjauspalvelut

Ammattitaitoinen huoltomme palvelee kaikissa veneiden tai moottorien huolto- ja korjaus tarpeissa. Huollamme ja korjaamme perämoottorit, sisäperämoottorit, sisämoottorit, vaihteistot, venetekniikka (esim. ohjaus-, vesi-, septi- ja lämmitysjärjestelmät sekä maasähkö ja vene-elektroniikka), polttoaine- ja suodatinjärjestelmät, veneen rungot ja rakenteet.

Potkurit

Apunasi kaikissa potkurivalinnoissa vankalla tietämyksellä ja ammattitaidolla! Asennamme potkurit eri venetyypeille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme myös potkureiden korjaustyöt (esim. keskiön vaihto).

LineDeck lisää käyttömukavuutta ja näyttävyyttä

Uudenlainen ja helppo tapa lisätä veneesi käyttömukavuutta. LineDeck on tarrapohjainen matto, joka luo miellyttävän pinnan, hylkii vettä ja likaa, on UV-suojattu ja pitävä myös märkänä. Meiltä saat vaivattoman asennuspalvelun.

Venevahinkojen korjaaminen

Täyden palvelun talona olemme apunasi monipuolisesti eri tarpeissa. Palveluihimme kuuluu myös vahinkotapauksissa kustannusarvioiden tekeminen vakuutusyhtiöille.

Veneen talvisäilytys sekä laajat lisäpalvelut

Luotettava ja vaivaton veneiden talvisäilytyspalvelu Lappeenrannassa. Voit tuoda veneesi pelkkään säilytykseen tai voimme hoitaa kaiken puolestasi. Palveluihimme kuuluvat veneen nosto ja lasku, pesu, vahaus, kiillotus ja putsaus, perä-, sisäperä- ja sisämoottoreiden talvihuolto, sammuttimien tarkastus.

Haluatko lisätietoja? Olemme vastanneet useimpiin kysymyksiin veneen talvisäilytyksestä.

  Haluatko lisätietoja? Kysy oheisella lomakkeella!
  Haluatko lisätietoja veneiden korjauksesta tai talvisäilytyksestä? Soita 050 4640064

  Palvelemme Etelä-Karjalan alueella

  Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, jonne toimitamme ja asennamme laiturit.

  Toimialueeseemme kuuluu mm. Lappeenranta, Lemi, Taipalsaari, Savitaipale, Luumäki, Imatra, Ruokolahti, Puumala

  Ota yhteyttä