Laiturit ja rantarakenteet

Ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat

Laiturit, terassit ja asennus kaikkiin tarpeisiin

Meiltä Marinetek- ja Lip-Lap-laiturit sekä terassikokonaisuudet laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta huolettomasti sinulle sopivalla osamaksulla ja aina suunnittelusta alkaen. Kattaviin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi laiturin huolto, nosto ja lasku sekä laituritarvikkeet. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Tutustu tarjoamiimme laiturityyppeihin kuvagalleriassa tai lataa esite.

Laaja laiturinäyttely osoitteessa Moreenikatu 2, Lappeenranta.

Haluatko lisätietoja laiturin hankinnasta? Olemme kirjoittaneet lyhyen tietopaketin laiturin hankinnasta.

Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa

Toimitamme ja asennamme laiturit Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla.Olemme toteuttaneet laituriprojekteja aikaisemmin mm. seuraaville paikkakunnille:

Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Imatra, Ruokolahti, Puumala, Hamina, Virolahti, Miehikkälä, Kouvola, Mäntyharju ja Mikkeli.

Meiltä kelluvat ja kiinteät laiturit, mökkilaiturit ja erikoislaiturit

Aiotko käyttää laituriasi auringon ottamiseen sekä uimiseen vai tuleeko uusi laiturisi kenties veneesi kotisatamaksi?

Laajaan valikoimaamme kuuluu paljon erityylisiä laitureita monesta eri hintaluokasta:

Vastauksia kysymyksiin ilmaisen laiturikartoituksen aikana

Olemme kartoittaneet vuosien aikana satoja erilaisia laiturihankintoja. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme minkälaisia ratkaisuja voisimme tarjota kiinteistöllesi. Kartoitus voidaan alustavasti käydä puhelimessa, mutta pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan käymään paikan päällä.

Kartoitus kestää yleensä 1-2 tuntia. Voit tilata kartoituksen oheisella lomakkeella. Jos sinulla on muitakin kysymyksiä, niin pyrimme vastaamaan niihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nopeimmin saat meidät kiinni joko puhelimella tai verkkosivujemme Chat-palvelussa.

    Haluatko lisätietoja? Kysy oheisella lomakkeella!

    Haluatko lisätietoja laitureista tai rantarakenteista? Soita 050 4640060 tai 050 3099974

    Palvelua ympäri Kaakkois-Suomen

    Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa. Toimitamme ja asennamme laiturit Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla. Toimialueeseemme kuuluu Hamina ympäristöineen, Virolahti ympäristöineen, Miehikkälä, Kouvola ympäristöineen, Mäntyharju, Mikkeli ympäristöineen, Puumala, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari. Venepalveluissa palvelemme Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella.

    Etelä-Karjala Kymenlaakso Etelä-Savo