Hyvä tietää

Ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat

Laiturit, rantarakenteet, veneiden huolto ja talvisäilytys

Boatex on Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla toimiva laituri- ja rantarakentamisen sekä moottori- ja venehuollon erikoisosaaja. Toimimme valtuutettuna huoltoliikkeenä useille tunnetuille merkeille kuten Mercury, MerCruiser, Honda marine, Suzuki, Tohatsu ja Yanmar. Meiltä saa kattavasti myös veneiden talvisäilytyspalvelut.

Toimintamme lähtökohtana on ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat. Tinkimätön osaamisemme ja pitkä kokemuksemme takaavat asiakkaillemme aina viimeistäkin yksityiskohtaa myöten laadukkaan lopputuloksen.

Marinetek- ja Lip-Lap-laitureissa toimialueeseemme kuuluu Lappeenranta, Lemi, Savitaipale,  Taipalsaari, Mäntyharju,  Puumala, Ruokolahti, Imatra, Mikkeli ympäristöineen, Hamina ympäristöineen, Virolahti ympäristöineen, Miehikkälä, Kouvola ympäristöineen.

Viimeisimmät kirjoitukset

Usein kysyttyä veneen talvisäilytyksestä

Veneen talvisäilytys on muutakin kuin varastointia Noin joka kolmas veneilla sattunut vahinko tapahtuu veneilykauden ulkopuolella syys-huhtikuun mukaan (Ifin vahinkotilastot). Näiden vahinkojen isoin aihuttaja on veneiden nostoissa ja laskuissa tapahtuneet vahingot. Olemme erikoistuneet veneiden huollon lisäksi…

Tietopaketti: Laiturin hankinnan opas

Mitä pitää tietää kun hankit laiturin Meiltä Marinetek- ja Lip-Lap-laiturit sekä terassikokonaisuudet laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta huolettomasti aina suunnittelusta alkaen. Kattaviin palveluihimme kuuluvat laiturin huolto, nosto ja lasku sekä tarvittaessa ruoppaus-, sukellus- sekä korjaustyöt. Räätälöimme…

Palvelua ympäri Kaakkois-Suomen

Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa. Toimitamme ja asennamme laiturit Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla. Toimialueeseemme kuuluu Hamina ympäristöineen, Virolahti ympäristöineen, Miehikkälä, Kouvola ympäristöineen, Mäntyharju, Mikkeli ympäristöineen, Puumala, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari. Venepalveluissa palvelemme Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella.

Etelä-Karjala Kymenlaakso Etelä-Savo