Usein kysyttyä veneen talvisäilytyksestä

Ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat

Veneen talvisäilytys on muutakin kuin varastointia

Noin joka kolmas veneilla sattunut vahinko tapahtuu veneilykauden ulkopuolella syys-huhtikuun mukaan (Ifin vahinkotilastot). Näiden vahinkojen isoin aihuttaja on veneiden nostoissa ja laskuissa tapahtuneet vahingot. Olemme erikoistuneet veneiden huollon lisäksi veneiden talvisäilytykseen ja meillä onkin paljon ammattitaitoa veneiden nostoissa ja laskuissa.

Monesti veneen talvisäiltys mielletään vain veneesi säilöntäpaikaksi, mutta kauttamme voit tilata useita erilaisia lisäpalveluita. Tarjoamme suuren määrän varaosia asennuksineen. Toimitamme ja asennamme alkuperäiset varaosat Mercury, MerCruiser, Honda, Yanmar, Suzuki ja Tohatsu -moottoreihin, tarvikevaraosat yleisimpiin merkkeihin sekä vaihto-osat moottoreihin ja vetolaitteisiin.

Voiko veneen huoltaa talvisäilytyksen yhteyessä?

Tarjoamme vuosien kokemuksella veneen talvisäilytyspalvelua Lappeenrannassa. Pelkän veneen talvisäilytyksen lisäksi tarjoamme kattavasti lisäpalveluita veneen nostosta ja laskusta aina suurempiin huoltoihin. Talvisäilytykseen on tällä hetkellä saatavilla lisäpalveluna esimerkiksi veneen nosto sekä lasku, pesut, vahaukset, kiillotukset sekä pienemmät ja suuremmat huollot ja korjaukset.

Miten pääsen alkuun?

Meillä veneen talvisäilytyksestä sekä lisäpalveluista vastaavat Jukka Vitikainen (p. 050 464 0064) ja Janne Ginstörm (p. 010 209 3850). Pääset alkuun soittamalla jommalle kummalle ja tiedustelemalla ensi talven vapaat säilytyspaikat. Voit pyytää myös tarjousta pidemmästä tai laajemmasta yhteistyöstä.

Asiantuntijamme voivat samalla auttaa sinua muihin venettäsi koskevissa kysymyksissä. Yleensä säilytyksen yhteydessä veneelle voidaan tehdä esimerkiksi talvihuoltoja.

Paljonko veneen talvisäilytys maksaa?

Veneen talvisäilytyksen hinta määräytyy veneen koon ja lisäpalveluiden mukaan. Tilaamalla samalla lisäpalvelut veneellesi säästät kokonaiskustannuksissa.

Esimerkkihinta: Keskikokoisen veneen talvisäilytys 8 kk, sisältäen noston, laskun, pesun, vahauksen sekä talvihuollon.

  • Hinnat alkaen. veneen talvisäilytys hallissa n. 8 kk. Alk. 455 €
  • Nosto ja lasku sisältäen kuljetuksen alk. 160 €
  • Pohjanpesu alk. 80 €
  • Moottorin ja veneen kausihuolto hinnoitellaan tapauskohtaisesti, huoltohistoria huomioiden.

Palvelua ympäri Kaakkois-Suomen

Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa. Toimitamme ja asennamme laiturit Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla. Toimialueeseemme kuuluu Hamina ympäristöineen, Virolahti ympäristöineen, Miehikkälä, Kouvola ympäristöineen, Mäntyharju, Mikkeli ympäristöineen, Puumala, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari. Venepalveluissa palvelemme Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella.

Etelä-Karjala Kymenlaakso Etelä-Savo