Usein kysyttyä veneen talvisäilytyksestä

Ensiluokkainen laatu, täsmälliset toimitukset ja tyytyväiset asiakkaat

Veneen talvisäilytys on muutakin kuin varastointia

Noin joka kolmas veneilla sattunut vahinko tapahtuu veneilykauden ulkopuolella syys-huhtikuun mukaan (Ifin vahinkotilastot). Näiden vahinkojen isoin aihuttaja on veneiden nostoissa ja laskuissa tapahtuneet vahingot. Olemme erikoistuneet veneiden huollon lisäksi veneiden talvisäilytykseen ja meillä onkin paljon ammattitaitoa veneiden nostoissa ja laskuissa.

Monesti veneen talvisäiltys mielletään vain veneesi säilöntäpaikaksi, mutta kauttamme voit tilata useita erilaisia lisäpalveluita. Tarjoamme suuren määrän varaosia asennuksineen. Toimitamme ja asennamme alkuperäiset varaosat Mercury, MerCruiser, Honda, Suzuki ja Tohatsu -moottoreihin, tarvikevaraosat yleisimpiin merkkeihin sekä vaihto-osat moottoreihin ja vetolaitteisiin.

Voiko veneen huoltaa talvisäilytyksen yhteydessä?

Tarjoamme vuosien kokemuksella veneen talvisäilytyspalvelua Lappeenrannassa. Pelkän veneen talvisäilytyksen lisäksi tarjoamme kattavasti lisäpalveluita veneen nostosta ja laskusta aina suurempiin huoltoihin. Talvisäilytykseen on tällä hetkellä saatavilla lisäpalveluna esimerkiksi veneen nosto sekä lasku, pesut, vahaukset, kiillotukset sekä pienemmät ja suuremmat huollot ja korjaukset.

Miten pääsen alkuun?

Pääset alkuun soittamalla numeroon 050 4640064 ja tiedustelemalla ensi talven vapaat säilytyspaikat Voit pyytää myös tarjousta pidemmästä tai laajemmasta yhteistyöstä.

Asiantuntijamme voivat samalla auttaa sinua muihin venettäsi koskevissa kysymyksissä. Yleensä säilytyksen yhteydessä veneelle voidaan tehdä esimerkiksi talvihuoltoja.

Paljonko veneen talvisäilytys maksaa?

Veneen talvisäilytyksen hinta määräytyy veneen koon ja lisäpalveluiden mukaan. Tilaamalla samalla lisäpalvelut veneellesi säästät kokonaiskustannuksissa.

Palvelemme Etelä-Karjalan alueella

Laaja toimialue Etelä-Karjalassa, jonne toimitamme ja asennamme laiturit.

Toimialueeseemme kuuluu mm. Lappeenranta, Lemi, Taipalsaari, Savitaipale, Luumäki, Imatra, Ruokolahti, Puumala

Ota yhteyttä